Computerhulp - Uw probleem is onze zorg

Problemen hebben is nooit fijn. Het liefste wilt u natuurlijk dat alles gewoon werkt. Mocht u toch een probleem hebben? Geen nood, wij kunnen u helpen met verschillende soorten problemen. Wij lossen uw problemen op en zorgen dat deze niet zomaar meer terug kunnen komen. Mocht u vragen hebben over uw probleem? Neem dan gerust contact op

 

Computerhulp aan huis

Heeft u geen zin om met uw computer naar ons toe te komen? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen uw computerproblemen ook bij u thuis oplossen. Wij komen graag op een moment dat u uitkomt langs. Bent u overdag niet thuis? Ook dat is geen enkel probleem. Wij accepteren afspraken tot 20:00.

 

Computer APK

Heeft u de laatste tijd dat uw computer niet meer optimaal werkt, of wilt u zeker weten of uw computer nog goed functioneert? Hiervoor bieden wij een computer-APK waarbij wij uw computer op verschillende punten controleren. Zo schonen wij o.a. uw computer op, zorgen dat uw beveiliging op orde is en voorzien wij uw computer van belangrijke updates.

 

Verwijderen van virussen en spyware

Heeft uw computer op onverklaarbare wijze steeds geen internet capaciteit? Of heeft u last van virussen, spyware, malware of andere niet gewenste ergernissen? Ook hiermee weten wij raad. Wij verwijderen het al het ongewenste van uw computer. Duikt er steeds ongewenste reclame op, dan kunnen wij dit ook voor u oplossen. Naast het oplossen zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw beter beveiligd is.

 

Instellen van email

Wij kunnen u helpen met verschillende email problemen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen als u geen mail meer kunt ontvangen of als uw mail in de spam folder terecht komt. Wilt u graag uw mail overzetten naar een nieuwe computer of wilt u uw mail ook gebruiken op uw telefoon? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

 

Netwerkproblemen

U kunt ons inschakelen voor het oplossen van verschillende soorten netwerkproblemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het oplossen van problemen met betrekking tot de stabiliteit van uw wifi. Kan uw computer geen verbinding meer krijgen of wilt u nieuwe kabels door het huis hebben? Ook dan kunnen wij helpen.

Back-up en overzetten van bestanden


Door het hebben van een goede back-up kunt u uw bestanden terug krijgen mocht uw computer niet meer werken. Wij kunnen u helpen bij het instellen van een goede automatische back-up. Verder kunnen wij u ook helpen bij het overzetten van bestanden naar uw nieuwe computer. Is uw oude computer kapotgegaan? Vaak kunnen wij uw bestanden nog terughalen.

Aansluiten en instellen apparatuur 

Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe printer gekocht of een nieuwe NAS? Dan wilt u natuurlijk dat deze perfect werkt. Wij kunnen u helpen met aansluiten en het instellen van uw apparatuur.  Zo zorgen wij er o.a. voor dat uw printer bereikbaar is via elke computer of dat uw NAS juist ingesteld is waardoor niet elke computer erbij kan zonder toestemming.

Hulp op afstand

Heeft u een computerprobleem, maar kunt u niet thuis zijn of betreft het een heel groot probleem? In dat geval bieden wij hulp op afstand aan. Wij kunnen met behulp van het programma Teamviewer meekijken op uw computer en uw problemen oplossen. Naast dat het voor u gemakkelijk is, scheelt het ook nog eens in de kosten.

Download Teamviewer

Top