Webhosting

Met uw website wilt u natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken. Bezoekers vanuit Nederland? Of toch liever bezoekers van over de hele wereld? Het moet allemaal mogelijk zijn, want niks mag u tegenhouden.

Om het mogelijk te maken dat een bezoeker op ieder moment van de dag op welke locatie waar ter wereld dan ook uw site kan bezoeken is er webhosting nodig. Webhosting is een stukje online ruimte waar uw website komt te staan. Dankzij dit stukje webruimte kunnen uw bezoekers uw website bezoeken.

Hosting waar u op kunt bouwen

Wanneer u uw site laat hosten wilt u zeker weten dat u het beste voor uw site heeft. Zo moet de site snel geladen -Nu maar ook straks-  kunnen worden.  Maar wilt u ook dat uw site altijd bereikbaar is terwijl uw gegevens veilig bewaard worden zodat criminelen er niet mee aan de haal kunnen.

Waarschijnlijk wilt u bij uw website ook email hebben? En mogelijkheden om door te groeien? Ook deze zaken moeten uitstekend geregeld zijn. Bij Jirad-IT bent u er van verzekerd dat u kwaliteit hosting heeft. Al onze hosting oplossingen zijn volledig op uw wensen aangepast en geeft u de volledige vrijheid met uw website zonder zorgen.

Website onderhoud

Wil u graag naast kwaliteitshosting het gehele onderhoud van uw website uitbesteden? Dan bent u ook hiervoor bij Jirad-IT aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met reguliere onderhoudstaken van uw website. Zoals het oplossen van problemen, toebrengen van wijzigingen.

Bij het onderhoud van uw website zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw website optimaal blijft presteren en telkens voorzien is van de meest recente software. Heeft u andere onderhoudswensen? Ook hiermee kunnen wij u helpen.

Heeft u een webshop en heeft u hierbij hulp nodig? Dan kunt u ons hiervoor ook inschakelen.

Top